Meer

‘Travel light through life’. Kunnen doen wat we willen, waar we willen, wanneer we willen. Niet vanuit verplichtingen, verantwoordelijkheden en bezit, maar vanuit volledige vrijheid. Dat telt.

Tel daarbij op dat gezinnen kleiner worden en het aantal alleenstaanden groeit. Je ziet het overal om je heen. De reden dat een groter wordende generatie waarde hecht aan een andere manier van leven, waarbij ‘klein, kleiner, kleinst’ de essentie is van de veranderende woonwensen.

NEZZT beweegt letterlijk mee met de veranderende woonwensen. Met verschillende woonconcepten, maar met gedeelde uitgangspunten: compact, duurzaam, slim en betaalbaar.

Tiny House Manifestatie

Zaterdag 30 september t/m zaterdag 7 oktober staat volledig in het teken van Tiny Houses. Bezoekers van de Tiny House Manifestatie krijgen de unieke kans om diverse Tiny Houses te bekijken...van binnen en buiten!

De hele week staan er natuurlijk diverse Tiny Houses die bezocht kunnen worden tussen 13.00 tot 18.00 uur.

Behalve de Tiny House Jamboree op zaterdag 7 oktober, worden er gedurende de hele week een aantal activiteiten georganiseerd, waaronder interessante workshops, presentaties en filmvertoningen.

Ook zal Bas de Haan namens NEZZT een drietal presentaties houden over de visie van NEZZT op Tiny Housing. Deze presentaties worden gehouden op zaterdag 30 september, zondag 1 oktober en vrijdag 6 oktober tussen 14:00 en 17:00 uur.

Het volledige programma van de Tiny House Manifestatie vind je hier.

Ja, ik kom NEZZT bezoeken

Kom je NEZZT bezoeken op de Tiny House Manifestatie in Almere? Meld je dan via onderstaand inschrijfformulier aan als bezoeker van NEZZT.

Wil je graag een presentatie van Bas de Haan bijwonen over de visie van NEZZT op Tiny Housing? Zorg dan dat je ZA 30-09, ZO 1-10 of VR 6-10 aanwezig bent.

LOCATIE
BouwEXPO Tiny Housing
Homeruskwartier, Almere Poort
  •  *
Een ogenblik geduld a.u.b.

Tiny After Party

Op dinsdag 3 oktober organiseren we namens NEZZT een Tiny After Party bij ons TinyNEZZT. Gezellig borrelen met collega's, andere Tiny Housers en nieuwe vrienden.

Vanaf 15:00 uur ben je van harte welkom.

Tiny HOUSE

Ons Tiny HOUSE is er voor jou. Een Tiny House met een oppervlakte van 44 m2 biedt je alle comfort. Dat past bij de moderne avonturier. Compleet autonoom met alle voorzieningen: woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en eigen veranda.

Micro APARTMENT

We gaan uit van één unieke gedachte: een multifunctionele basis met een vast vierkant formaat van 30m2. Met een interieur dat de woning in een handomdraai aanpast aan de gewenste ruimte. Wij houden namelijk niet van onbenutte, te kleine of te grote ruimtes.

NEZZT...een nieuw concept

NEZZT biedt een dynamisch antwoord op een dynamische vraag. Met een totaal nieuw woonconcept dat mee ademt met de samenleving. De volgende stap in bouwen, met ongekende mogelijkheden. NEZZT wijzigt, groeit, krimpt, past zich moeiteloos aan veranderende woonwensen aan. Dit is dynamisch bouwen, met ruimte om te kiezen voor verandering.

Alleenstaand, starter, gezin of senior. NEZZT geeft mensen altijd de ruimte die ze nodig hebben. En zijn de woningen niet meer nodig, dan verhuist NEZZT naar een andere plek of wordt het gedeeltelijk of in zijn geheel teruggenomen. Klaar voor een volgende bewoner. Klaar voor een volgende levensfase. Klaar voor een volgende locatie. Dit is het nieuwe wonen.