Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van Nezzt. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
De Meeuw Purmerend voorkant
Home / Nieuws /

DE MEEUW NEZZT: DE OPLOSSING VOOR CREATIEVE EN CIRCULAIRE WONINGNOOD

‘De woningbouw blijft ver achter bij de ambities’. ‘Een flinke dip in nieuwbouwwoningen’. ‘De woningnood is terug’. ‘De prijzen van huur- en koophuizen blijven maar stijgen.’ ‘De woningcrisis vraagt om creatieve oplossingen’. Je hoeft niet ver te zoeken, want de krantenkoppen van de laatste tijd staan er vol mee. Maar wie kan de oplossing hiervoor realiseren?

De laatste tijd is de huizencrisis en woningnood het onderwerp van het nieuws. Veel woningzoekende vissen keer op keer achter het net om een kans te krijgen op een comfortabel en betaalbaar thuis. De Meeuw NEZZT kan dit thuis bieden. Een thuis gebouwd van de modulaire woningen. Een prachtige, creatieve oplossing in de vorm van moderne, aantrekkelijke woonruimte. Bijzonder duurzame en circulaire huisvesting bovendien, die keer op keer kan worden hergebruikt, verplaatst en getransformeerd of gewoon kan blijven staan.

NEZZT voor iedereen

Naast betaalbaar en gemakkelijk, zijn de bouwmethodes van De Meeuw ook naar wens samen te stellen en zowel grondgebonden of gestapeld vliegensvlug op te bouwen. Om de acute nood te lenigen óók op locaties die tijdelijk beschikbaar zijn. De Meeuw NEZZT heeft voor iedereen flexibele woningen. Starters, studenten, spoedzoekers, arbeidsmigranten, statushouders, ouderen of een mix aan bewoners, iedere gewenste en gemengde woonvorm is mogelijk. Niet alleen voor een tijdelijke periode maar ook voor bijvoorbeeld langere duur en zelfs permanent. Een ding is zeker, aan de kwaliteit en uitstraling van De Meeuw NEZZT-woningen zal het niet liggen.