Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van Nezzt. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Wocom min
Wonen
Home / Nieuws /

Wocom tekent overeenkomst met De Meeuw voor 13 NEZZT-woningen

Onlangs tekende De Meeuw met woningcorporatie WoCom uit Someren een overeenkomst voor de realisatie van een duurzaam woongebouw met 13 modulaire NEZZT-woningen. Het betreft een Regionaal Autisme Centrum aan de Kasteelherenlaan in Helmond. Start bouw: vierde kwartaal 2021.

Het woongebouw wordt gerealiseerd met de flexibele NEZZT-woningen van De Meeuw. Het gaat om dertien permanente woningen die allemaal een aparte slaapkamer hebben. Verder bestaat het centrum uit een ontmoetingsruimte met kantoor en een trappenhuis om de eerste verdieping te bereiken. Omdat het om een modulaire bouwmethode gaat, wordt deze huisvesting binnen een zeer korte bouwtijd geplaatst. In dit geval was dat zeer gewenst omdat er in Helmond een grote behoefte is aan huisvesting voor mensen met autisme. Wij zijn blij dat De Meeuw hier in nauwe samenwerking met betrokken partijen een snelle en passende oplossing voor kon bieden.

Laatste nieuws