Home / Woningen /

Woningtype Single

Klein, kleiner, kleinst. Dat is de essentie van de veranderende bouw- en woonwensen. We zien het overal om ons heen. Kleinere gezinnen, een toenemend aantal alleenstaanden. Nieuwe generaties kiezen voor een andere manier van leven.

Singlenezzt 01

MOGELIJKE INDELING

Singlenezzt 02

MOGELIJKE INDELING

Singlenezzt 03

MOGELIJKE INDELING

SINGLENEZZT

Klein, kleiner, kleinst. Dat is de essentie van de veranderende bouw- en woonwensen. We zien het overal om ons heen. Kleinere gezinnen, een toenemend aantal alleenstaanden. Nieuwe generaties kiezen voor een andere manier van leven. Niet vanuit verplichtingen, verantwoordelijkheden en bezit, maar vanuit volledige vrijheid. Dat is wat telt.

ROYAAL WONEN 'IN 'T KLEIN'

NEZZT bewijst dat je royaal kunt wonen ‘in ’t klein’. Vanuit een multifunctionele basis met een vast vierkant formaat van 30m2. Met een interieur dat je woning in een handomdraai aanpast aan de gewenste ruimte. Geen onbenutte, te kleine of te grote ruimtes. 30m2 is een perfecte basis om te eten, relaxen, feesten en ontmoeten. Je interieur voegt zich even makkelijk als natuurlijk naar je dagelijks veranderende behoeften. Zo haal je elke dag het maximale uit je SingleNEZZT.

WIL JE MEER WETEN OVER DE SINGLENEZZT? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.