Home / Woningen /

Woningtype Studio

30m2 is een perfecte basis om te eten, relaxen, feesten of ontmoeten. Sterker nog: jouw interieur past zich continu aan op jouw dagelijkse veranderende behoeften. Zo haal je elke dag het maximale uit je woning.

ROYAAL WONEN IN HET KLEIN

30m2 is een perfecte basis om te eten, relaxen, feesten of ontmoeten. Sterker nog: jouw interieur past zich continu aan op jouw dagelijkse veranderende behoeften. Zo haal je elke dag het maximale uit je woning.

De mogelijkheden om invulling te geven aan woonwensen zijn enorm. Een slimme, flexibele kastenwand kan namelijk invulling geven aan verschillende woonscenario’s. In één simpele beweging maak je van de woonkamer, een slaapkamer, een eetkamer, een feestruimte of bioscoopruimte. De ruimte zoals jij het wilt, wanneer jij het wilt. Jij bepaalt hoe royaal wonen in het klein, fijn is voor jou.

INNOVATIE

Ons Tiny House is all-electric, oftewel: de eerste Tesla op het gebied van wonen. Duurzaam, energiezuinig en gebruik makend van intelligente installaties. Je woont in een slim huis en maakt daarbij dankbaar gebruik van alle intelligente (internet en smartphone) mogelijkheden. Alles is programmeerbaar en exact af te stemmen op jouw persoonlijke woon- en leefwensen. Van verlichting en verwarming tot energieverbruik en interieuropties. Van science fiction naar realiteit. Wij werken met partners die innovatieve en bewezen technologie aanbieden.

DUURZAAMHEID


Het NEZZT Micro Apartment is een circulair gebouwde woning. Oftewel: na het gebruik kunnen we de woning eenvoudig, snel en heel slim verplaatsen, hergebruiken of de verschillende onderdelen recyclen voor nieuwe projecten. Het streven is natuurlijk geen afval. Geen verspilling. We maken gebruik van duurzame installaties. Deze woning is all-electric met een energielabel A door gebruik van toepassingen als PV technologie, een WTW installatie en zonneboilers.


WINNAAR 'BEVRIJD WONEN'


Op woensdag 6 juli werden de winnaars bekend gemaakt van de prijsvraag ‘Bevrijd Wonen, Jouw Ideale Tiny House in Almere’. Onder het toeziend oog van minister Blok (Wonen en Rijksdienst) maakte een deskundige vakjury, onder voorzitterschap van burgemeester Weerwind, de winnaars bekend. NEZZT won in de categorie Tiny Housing Permanent.

WIL JE MEER WETEN OVER DE MICRONEZZT? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.