Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van Nezzt. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Urgente huisvesting

Woonoplossingen

NEZZT creëert een woonomgeving die altijd past. Passend bij de identiteit van de stad of wijk. Bij de ambities van corporatie, ontwikkelaar of belegger. En bovenal bij de dynamische wensen en behoeften van de bewoner. Met een aantal slimme, goed doordachte woonmodules is nagenoeg elke denkbare woning of appartementencomplex te bouwen. Snel, flexibel en eenvoudig. En net zo makkelijk weer te demonteren, verplaatsen of terug te nemen. Dit is het nieuwe bouwen. Dit is NEZZT.

Modulair en circulair

Het bouwen van de toekomst

Modulair en circulair bouwen, het bouwen van de toekomst. Met onze demontabele modules kan NEZZT met minimale overlast en maximale snelheid een gebouw realiseren die aan de wensen van de klant voldoet. Mede door het modulair bouwen is er op de bouwplaats weinig geluidsoverlast en is de efficiëntie hoger dan bij een normale bouwplaats. Geprefabriceerde (industrieel vervaardigde) bouwelementen zijn de centrale elementen waar NEZZT zoveel mogelijk gebruik van probeert te maken tijdens de realisering van een module. De circulariteit houdt in dat elke module na gebruik een tweede leven krijgt. Hiermee creëren we een duurzaam concept waar we ons met NEZZT erg hard voor maken.

Tijdelijk of permanent

Alles is mogelijk!

Tijdelijk of permanent, het is allebei mogelijk bij NEZZT. Van een tijdelijke studentenwoning voor 5 jaar tot een permanent appartementencomplex voor jonge starters. Bij NEZZT is alles mogelijk. In korte tijd kan NEZZT niet alleen een aantal simpele modules neerzetten maar een volledige huisvesting. Als u denkt aan een tijdelijke huisvesting denkt u gelijk aan weinig comfort, snel neergezet en weinig look en feel. Vanwege onze geprefabriceerde bouwelementen levert NEZZT niks in op kwaliteit en is de kwaliteit overeenkomstig met die van permanente bouw. Voor NEZZT is permanente huisvesting de toekomst. Met onze modulaire bouwsystemen kunnen wij inspelen op welke vraag ook. Modulaire en permanente bouw, de bouw van de toekomst.

Meer informatie? Neem contact met ons op!
Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens om contact met u op te nemen. *